Lampen: Lugdunum Lux serie

Jaar: 2015

De Hanglampen uit de serie Lugdunum Lux (LL) zijn voor het grootste deel gemaakt van (her)gebruikte materialen. Het glas, de lamphouder, (indien van toepassing: houten) grondplaat en een deel van het ophangsysteem komen van rommelmarkt of kringloop.
De lampen liggen het snijvlak van design en kunst: de lampen zijn weliswaar gebruiksartikelen, maar elke lamp is wel een uniek product. Speciaal ontworpen en geen serieproductie!
Elke lamp is genoemd naar een markant punt in Leiden.

Hieronder ziet u 2 voorbeelden van de hanglamp. Een lamp met 3 'pitten' genaamd: 3 oktober. De 3 lampen hangen op verschillende hoogten. Daaronder een voorbeeld van een 1-pits hanglamp: Hortus.

Deze lampen komen in een Bed and Breakfast te hangen maar zijn wel te koop.
'3 oktober' kost € 650,00 en 'Hortus' € 175,00

Second Life Art kan ook een lamp speciaal voor u maken met zoveel pitten als u wilt. Als voorbeeld: een 2-pits lamp komt dan op 450,00 (naam: Koornbrug). De prijs is afhankelijk van de totale grootte van de lamp.

Verder heeft Second Life Art een staande lamp met een art nouveau uitstraling ontworpen: Rapenburg. Ook deze lamp is een uniek product dat nagenoeg geheel uit hergebruikte materialen is samengesteld. Klik hier voor een afbeelding van deze lamp.


 3 oktober: 3-pits lampenset met voet


lamp1a


lamp1d

 


lamp1c


lamp1b


 Hortus: 1-pits lamp


lamp2a


lamp2c

 


lamp2b


lamp2d

Free Joomla! template by Age Themes